dilluns, 4 d’abril del 2011

Marcel Coderch: "La tragèdia del Japó és el final de l'energia nuclear al món"

Per qui encara no el conegui us adjuntem una petita síntesi de la trajectòria de Marcel Coderch, , el ponent del proper dijous 7 d'abril a les 19h, a l'Ateneu la Torna (C/Sant Pere Màrtir, 37) <M> L3 Fontana.


Marcel Coderch (Olot, 1953) és enginyer de telecomunicacions de la Universitat Politècnica de Cataunya i doctor en enginyeria elèctrica per l'Institut de Tecnologia de Massachusetts (MIT). Actualment és vice-president de la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions (CMT) i membre del Consell assessor per al Desenvolupament Sostenible (CADS). Expert en energia, sostenibilitat i creixement econòmic, és secretari de l'Associació d'Estudi de Recursos Energètics (AEREN-ASPO). L'any 2008 publicà, amb Núria Almiron, el llibre 'El miratge nuclear' (Llibres de l'Índex), una anàlisi sòlida i actualitzada del futur de l'energia nuclear al món.

A part, us enllaço un parells d'articles peridístics i entrevistes recents, referint-se al futur de l'energia nuclear després del coneixement de la tragèdia de Fukushima.
 
Vilaweb: "La tragèdia del Japó és el final de l'energia nuclear al món"
http://www.vilaweb.cat/noticia/3860633/20110315/tragedia-japo-final-lenergia-nuclear-mon.html

3cat24: "Fukushima només és a un esglaó per arribar al nivell de Txernòbil"
http://www.3cat24.cat/noticia/1107171
http://www.3cat24.cat/noticia/1107966

Ens veiem dijous!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada